Već si član studija? Uloguj se ovde

 

Onlajn studio

Sa mnom možete vežbati putem mog onlajn studija. Studiju se možete pridružiti uplaćivanjem mesečne članarine nakon čega dobijate pristup arhivi koja trenutno broji dvadeset časova, a koje dopunjujem na nedeljnom nivou.

Cena mesečne članarine u onlajn studiju je 2000 dinara.

Individualni časovi joge i pokreta

Ukoliko želite individualne časove uživo (putem aplikacije zoom) javite se putem mejla anica.joga@gmail.com. Moguće je organizovati i mini grupe.

Cena individualnog časa je 2300 dinara ili paket od 10 časova mesečno – 20 000 dinara.

O mojim časovima joge i pokreta

Vežbanje joge i pokreta je metod kroz koji možemo da saznamo više o sebi, svom telu, umu, njihovim mogućnostima i ograničenjima, vežbamo snagu i strpljenje, razvijamo fleksibilnost i učimo da se opustimo.

Program koji stalno razvijam nastaje iz različitih stilova, praksi i učenja, a osmišljen je da radi na razvijanju snage, pokretljivosti, kondicije, učenju tehnika relaksacije, upoznavanju sa sopstvenim ograničenjima i strpljivi rad na/sa njima. To je program koji se prilagođava mogućnostima vežbačica i vežbača i insistira na poštovanju sopstvenih mogućnosti.

Najviše od svega mislim da praktikovanje joge mora da donese zadovoljstvo, zbog čega su časovi koje držim opušteni (svašta možemo da probamo, ništa se ne mora), zanimljivi (kombinacija različitih stilova), usmereni na potrebe vežbačica i vežbača (klasični/modifikovani položaji i instrukcije prema mogućnostima, asistencije) i funkcionalni (osmišljeni s ciljem da se kroz njih razvijamo tako da nam može biti upotrebljivo u svakodnevnom životu).

Pored različitih stilova, trudim se da u časove joge uključim i znanja iz savremenih istraživanja iz anatomije, biomehanike i sličnih relevantnih oblasti. Ovakva saznanja su često motivišuća i pomažu da se obrasci naučeni tokom vežbanja usvoje u svakodnevnom životu.

Ukoliko želite da vežbate sa mnom javite se na anica.joga@gmail.com