Radionica: Održivi i etički marketing

Ili: Kako da prestaneš da se reklamiraš i naučiš da razgovaraš

Onlajn radionica “Održivi i etički marketing: kako da prestaneš da se reklamiraš i naučiš da razgovaraš” namenjena je, pre svega, ljudima iz sveta joge, fitnesa, pilatesa itd, ali i drugima koji rade u uslužnom sektoru i pogotovo vode svoj posao samostalno. Osnovna namera ove radionice je da razvijete svoje veštine komunikacije sa ciljnom grupom tako da možete da i od svog posla živite.

Na ovoj radionici možete naučiti:

  • Kako bavljenje marketingom može da bude duboko etički proces i bavi se uključivanjem, a ne soljenjem pameti, foliranjem i prodajom duše kokakoli i alou
  • Zašto i kako da se ne samoizrabljujete i ne iskorišćavate svoje prijatelje i svi radite besplatno 
  • Zašto besplatno ne postoji i šta je karma kapitalizam
  • Kako da prođete kroz proces razumevanja toga što radite i zašto to radite i postavite temelje za marketing koji teče (a ne nervirate se oko toga šta sad da postavim, kako da se sad reklamiram)
  • Da prestanete da se reklamirate i počnete da komunicirate, odnosno, kako da prestane da ti bude muka od marketinga i počneš da uživaš u toj aktivnosti
  • Zašto je razvoj niše i ciljnih grupa izraz ljubavi i poštovanja prema sebi, ali i najfer komunicijski alat (umesto prodavanja svega svima tj prodavanja magle)
  • Formule, ideje i sugestije za naredne konkretne korake da razviješ komunikaciju sa svojom ciljnom grupom
  • Kako da radite u skladu s onim što trenutno možete, u vašem konkretnom kontekstu – gradu, zajednici…

Naredna onlajn radionica će se održati 24. maja od 11h, traje dva sata i održava se putem zoom-a.

Prisustvo uživo je obavezno. Broj učesnika je ograničen na 5 ljudi, baš kako bismo mogli da učestvujemo u procesu.

Prijave:

Prijavljujete se putem mejla anica.joga@gmail.com nakon čega ćete dobiti uputstva za uplatu.

Prijava košta 1000 dinara i potrebno je izvršiti unapred. Nakon uplate dobićete pripremni zadatak za radionicu koji ćete uradi najkasnije dva dana pre početka radionice. On će služiti za to da se radionica prilagodi vašim trenutnim mogućnostima, znanjima i potrebama, te da vas pre same radionice ubaci u proces učenja.

Tokom ovog perioda odabraću učesnike/ce koji kroz pripremni zadatak pokažu da su spremni za rad na razvoju komunikacije sa svojom ciljnom grupom. To ne znači da treba unapred da znate sve, već da pokažete dovoljan nivo poznavanja sopstvenih potreba i želju za ozbiljnim radom.

Nakon toga dobićete uputstva za uplatu za radionicu – svi koji se prijave do 10. maja dobiće popust od 20%. Puna cena radionice je 1000 dinara (prijava) + 2000 dinara (radionica).

Radionica:

Radionica će se održati 24. maja u 11h, traje 2 sata, održava se putem zoom-a i prisustvo je obavezno.

Napomena: Je ne želim da radim stvari umesto vas, niti ću, moje je da ponudim neke ideje, temelje, ali vi ste ti koji moraju da odaberu da se uključe u razvoj sopstvenog posla. Budite uvereni da ću dovesti u pitanje vaše stavove, zaključke, sve sa najboljom namerom da vas potaknem na razmišljanje. Ipak, atmosfera na radionici će biti maksimalno prijateljska, razgovorna, razmenjivaćemo mišljenja, iskustva i probleme sa kojima se suočavamo. Cilj je se zajedno razvijamo!

Domaći zadatak i konsultacije:

Nakon radionice dobićete 3 domaća zadatka koja ćete imati priliku da uradite i za svaki od njih dobijete konsultacije i preporuke, ukoliko želite.

Zadaci i konsultativni proces će biti prilagođeni vašim trenutnim mogućnostima i potrebama.

***

VAŽNO: Povraćaj novca je garantovan ukoliko uradite sve domaće zadatke, budete prisustvovali radionici i i dalje ne budete zadovoljni na kraju procesa, bez ikakvih pitanja i komplikacija!