Časovi uživo – onlajn!

Sa mnom možete vežbati uživo onlajn putem zoom-a u različitim terminima i sa različitim tipom časova, bilo u grupi ili individualno.

 

Raspored

PonedeljakSredaPetak
7h Dinamično razigravanje
18h Korektivno promrdavanje
7h Dinamično razigravanje
18h Korektivno promrdavanje
7h Dinamično razigravanje

Konsultativni čas

Konsultativni čas preporučujem svima pre nego što dođu na vežbanje kako bismo zajedno radili na proceni toga koje su vaše želje i trenutne mogućnosti, te kako bismo utvrdili koji tip vežbanja vam najviše odgovara. Tokom sat vremena razgovora i pokreta utvrđujemo šta su vaši ciljevi i trenutni kapaciteti, a na kraju dobijate pismenu analizu i predloge za dalje aktivnosti.

*Konsultativni čas nije obavezan, niti ste nakon njega obavezni da nastavite sa nekim od programa u ponudi.


Dinamično razigravanje

Časovi dinamične joge su za ljude koji su već aktivni ili se bave još nekom vrstom rekreacije, pa bi ovi časovi mogli bili dopunska aktivnost. Radimo tako da razvijamo veću snagu i pokretljivost, te prisutnost u telu – da bismo se kretali još lakše i više.

Poseban fokus stavljamo na izazove sa kojima se suočva moderan čovek: zadnja loža, donja leđa i vratni i rameni pojas, ne izostavljajući lekciju da je telo celina.

Grupa se sastoji od maksimalno osam vežbača kako bi svako mogao dobiti individualizovani pristup.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno, ponedeljkom i sredom od 18-19h

Korektivno promdravanje

Časovi korektivne joge osmišljeni su tako da budu dostupni različitim telesnim izazovima koje imamo. Vežbamo uz nežniji pristup i veliki broj opcija kako bismo postepeno razvili kapacitete sopstvenog tela, drugim rečima – radimo ono što je potrebno baš nama.

Grupa se sastoji od maksimalno osam vežbača kako bi svako mogao dobiti individualizovani pristup.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 18-19h.

Opuštanje

Časovi opuštanja zapravo su namenjeni ljudima kojima je teško da se opuste i dosadašnje prakse im nisu pomogle, ali i svima kojima je potrebno sat vremena na kraju radne nedelje kako bi ušli u vikend relaksiraniji.

Opuštamo se kroz lagani i nežni pokret, vežbe disanja, samomasaže i vežbi prisutnosti.

Grupa se sastoji od maksimalno osam vežbača kako bi svako mogao dobiti individualizovani pristup.

Individualni časovi i mini grupe

Individualan čas i mini grupe moguće je organizovati uživo ili onlajn u terminima koji odgovaraju vama i sa vežbanjem koje je napravljeno baš prema vašim potrebama. Prvi čas rezervisan je za konsultacije na osnovu kojih pravimo program koji će biti prilagođen vašim trenutnim mogućnostima, potrebama i željama.

Cenovnik

Konsultativni čas 1800 dinara
Mesec dana online časova uživo u grupi 2500 dinara
Mesec dana online časova uživo + snimci 3000 dinara
Članstvo u online studiju 2000 dinara
Individualni čas 1800 dinara jedan čas, paket od 10 časova mesečno 18 000 dinara

O mojim časovima joge i pokreta

Vežbanje joge i pokreta je metod kroz koji možemo da saznamo više o sebi, svom telu, umu, njihovim mogućnostima i ograničenjima, vežbamo snagu i strpljenje, razvijamo fleksibilnost i učimo da se opustimo.

Program koji stalno razvijam nastaje iz različitih stilova, praksi i učenja, a osmišljen je da radi na razvijanju snage, pokretljivosti, kondicije, učenju tehnika relaksacije, upoznavanju sa sopstvenim ograničenjima i strpljivi rad na/sa njima. To je program koji se prilagođava mogućnostima vežbačica i vežbača i insistira na poštovanju sopstvenih mogućnosti.

Najviše od svega mislim da praktikovanje joge mora da donese zadovoljstvo, zbog čega su časovi koje držim opušteni (svašta možemo da probamo, ništa se ne mora), zanimljivi (kombinacija različitih stilova), usmereni na potrebe vežbačica i vežbača (klasični/modifikovani položaji i instrukcije prema mogućnostima, asistencije) i funkcionalni (osmišljeni s ciljem da se kroz njih razvijamo tako da nam može biti upotrebljivo u svakodnevnom životu).

Pored različitih stilova, trudim se da u časove joge uključim i znanja iz savremenih istraživanja iz anatomije, biomehanike i sličnih relevantnih oblasti. Ovakva saznanja su često motivišuća i pomažu da se obrasci naučeni tokom vežbanja usvoje u svakodnevnom životu.

Ukoliko želite da vežbate sa mnom javite se na putem telefona 064.45.82.443 ili na anica.joga@gmail.com