Prostor pokreta

Unapred snimljeni i uvek dostupni časovi nalaze u onlajn studiju Prostora pokreta. Mesečno ili godišnje članstvo omogućava ti pristup svim bazi časova koja se svakog meseca dopunjuje. Uključuje časove različitog trajanja, intenziteta i fokusa. Za detalje, poseti stranicu Prostor pokreta

Da li su časovi na Prostoru pokreta za tebe?

Ako imaš puno obaveza ili provodiš dosta vremena van kuće potreban ti je lako dostupan trening koji možeš uraditi bilo kad. Ne brineš o motivaciji, znaš koliko je vežbanje dobro za tebe, ali si radoznala osoba kojoj treba raznovrsnost u vežbanju i koja želi da se stalno razvija.

Grupni časovi putem zoom-a

Grupni časovi se održavaju ponedeljkom i sredom od 7h30-8h30 putem aplikacije zoom. To je čas dinamičnijeg tipa u kojem se delom fokusiramo na razvoj veština u određenim pokretima i razumevanju sopstvenih telesnih kapaciteta, a glavnicu časa čini trening jačanja. Kraj časa uvek posvećujemo raznovrsnim tehnikama opuštanja.

Da li su grupni časovi za tebe?

Ukoliko ti prija da vežbanjem započneš svoj radni dan, ovi časovi su za tebe. Iako voliš malo intenzivnije vežbanje i nije ti problem da ustaneš rano, ipak ti prija da vežbaš iz sopstvenog doma. Nekad ti fali motivacije, ali zato se priključuješ grupi jer te čini odgovornim da se pojaviš.

Individualni časovi putem zoom-a

Program i termini individualnih časova dogovaraju se u skladu sa tvojim potrebama. Pre pravljenja programa održavamo konsultativni čas kako bismo zajedno radili na proceni tvojih trenutnih mogućnosti i želja. Na osnovu tog časa kreiramo program, kao i pismenu analizu sa predlozima za dalje aktivnosti.

Da li su individualni časovi za tebe?

Ukoliko se suočavaš sa bolovima ili se oporavljaš od povreda, ovi časovi su za tebe. Za tebe su i ukoliko želiš predanije posvetiš opuštanju kroz različite tehnike. Voliš raznovrsnost, ali ti je trenutno potreban personalizovani pristup i zakazano vreme za vežbanje koje se idealno uklapa u tvoju organizaciju dana.

 

Cenovnik

Konsultativni čas 2000 dinara
Mesec dana online časova uživo u grupi 3000 dinara
Mesec dana online časova uživo + snimci 3500 dinara
Individualni čas 2000 dinara jedan čas, paket od 10 časova mesečno 18 000 dinara

 

O mojim časovima joge i pokreta

Vežbanje joge i pokreta je metod kroz koji možemo da saznamo više o sebi, svom telu, umu, njihovim mogućnostima i ograničenjima, jačamo, vežbamo strpljenje, razvijamo pokretljivost i učimo da se opustimo.

Program koji stalno razvijam nastaje iz različitih stilova, praksi i učenja, a osmišljen je da radi na razvijanju jakosti, pokretljivosti, učenju tehnika relaksacije, upoznavanju sa sopstvenim ograničenjima i strpljivi rad na/sa njima. To je program koji se prilagođava mogućnostima vežbačica i vežbača i insistira na poštovanju sopstvenih mogućnosti.

Najviše od svega mislim da praktikovanje joge mora da donese zadovoljstvo, zbog čega su časovi koje držim opušteni (svašta možemo da probamo, ništa se ne mora), zanimljivi (kombinacija različitih stilova), usmereni na potrebe vežbačica i vežbača (klasični/modifikovani položaji i instrukcije prema mogućnostima, asistencije) i funkcionalni (osmišljeni s ciljem da se kroz njih razvijamo tako da nam može biti upotrebljivo u svakodnevnom životu).

Pored različitih stilova, trudim se da u časove joge uključim i znanja iz savremenih istraživanja iz anatomije, biomehanike, neurobiologije i drugih relevantnih oblasti. Ovakva saznanja su često motivišuća i pomažu da se obrasci naučeni tokom vežbanja usvoje u svakodnevnom životu.

Ukoliko želite da vežbate sa mnom pišite na anica.joga@gmail.com